آلبانی-چهارشنبه ۱۹دسامبر-۲۸آذر ۹۷
اخراج سفیر رژیم آخوندی و رئیس ایستگاه وزارت اطلاعات
به عنوان«عنصر نامطلوب» و تهدید تروریستی و امنیتی
مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا:
این دو عامل رژیم ایران حملات تروریستی در آلبانی
را برنامه ریزی میکردند
کشورهای اروپائی تنها امسال، سه توطئه رژیم ایران
را خنثی کردهاند
جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا:
ما در کنار نخست وزیر ادی راما و مردم آلبانی ایستاده ایم
سازمان مجاهدین خلق ایران قبلاً اعلام کرده بود:
غلامحسین محمدنیا سفیر رژیم در آلبانی
مشخصاً برای انجام مأموریت علیه مجاهدین به آلبانی آمده
و باید همراه سایر دیپلمات تروریستها و جاسوسان
از آلبانی اخراج
دیپلمات تروریست اخراجی دیگرمصطفی رودکی است
که برای توطئه علیه مجاهدین به مقام دبیراول سفارت رژیم
گماشته شده بود و توسط مقاومت ایران افشا شد
چهارشنبه شب ۱۹ دسامبر ۲۸ آذر ماه اخراج دو دیپلمات تروریست اطلاعاتی رژیم در آلبانی بخاطر درگیر بودن آنها در فعالیتهای تروریستی که امنیت این کشور را به خطر میاندازد اعلام شد.
متعاقباً بالکان وب گزارش کرد آلبانی سفیر رژیم ایران و یک مقام دیگر را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد و آنها را اخراج میکند.
منابع وزارت اروپا و امور خارجه به بالکان وب گفتند که تصمیم آلبانی برای اخراج سفیر ایران و یک مقام دیگر به عنوان عنصر نامطلوب پس از مشورت با کشورهای متحد بدلیل فعالیتهای آنها در آلبانی در نقض با استاتوی دیپلماتیک آنها اتخاذ شده است و ما بخاطر میآوریم که مجاهدین که در کشور ما هستند، غلامحسین محمد نیا سفیر ایران در تیرانا را متهم به اینکه مامور سرویسهای مخفی ایران است کرده بودند.
آسوشیتدپرس نیز گزارش کرد: آلبانی محل سکونت بیش از ۲۵۰۰ تن از اعضای گروه اپوزیسیون در تبعید مجاهدین خلق میباشد که از عراق به آنجا منتقل شدهاند.
پمپئو وزیر خارجه آمریکاپمپئو وزیر خارجه آمریکا نخست وزیر ادی راما را بخاطر اخراج دو مأمور رژیم ایران مورد ستایش قرار داد.
وزیر خارجه آمریکا می افزاید که این دو عامل، حملات تروریستی در آلبانی را برنامه ریزی میکردند. کشورهای اروپائی تنها امسال، سه توطئه ایرانی را خنثی کردهاند. کشورهای جهان برای تحریم رژیم ایران باید در کنار همدیگر قرار گیرند تا اینکه رفتار نابودکننده اش را تغییر دهد.
همچنین جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا اعلام کردجان بولتون :
نخست وزیر آلبانی، ادی راما، سفیر رژیم ایران را اخراج کرد و به رهبران رژیم ایران پیام میدهد که حمایت آنها از تروریسم تحمل نخواهد شد.بولتون می افزاید:
ما در کنار نخست وزیر ادی راما و مردم آلبانی ایستاده ایم و این در حالی است که آنها به مقابله با رفتار خودسرانه رژیم ایران در اروپا و در سراسر جهان برخاستهاند.
محمد نیا سفیر اخراجی رژیم در آلبانی، یکی از مسئولین وزارت اطلاعات رژیم و از اعضاء هیأت مذاکره برجام با آمریکا، قبلاً توسط مقاومت ایران افشا شده بود.
شایان یادآوری است که ادی راما نخست وزیر آلبانی در ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ توطئه تروریستی علیه گردهمایی نوروزی مجاهدین در آلبانی را که با حضور خانم مریم رجوی و شهردار جولیانی برگزار میشد افشا کرد. ادی راما گفت من معتقدم در رابطه با مجاهدین ما کار درستی انجام دادیم… ما جزو گروه کشورهای اروپایی-آتلانتیک هستیم که به شیوه مشابه مورد تهدید هستند. من معتقدم تمام این کشورها علیه تهدیدهای تروریستی اقدام میکنند.
از این پیشتر سازمان مجاهدین خلق ایران در اطلاعیه اول اردیبهشت ۱۳۹۶ اعلام کرده بود:
«سفیر رژیم آخوندی، که یک عضو وزارت اطلاعات، مافیای ترور و شکنجه آخوندهاست، در این اطلاعیه با تکرار اتهامات همیشگی و بی اساس علیه PMOI و متهم کردن آن به سکت تلاش میکند روابط دوستانه مجاهدین و مردم آلبانی را مخدوش کند. از سه دهه پیش وقتی رژیم آخوندی با قتل عام و ترور نتوانست PMOI را نابود کند، با کمپین شیطان سازی و ترویج دروغ در صدد بی اعتبار کردن آن بر آمد. این تبلیغات مسخره برای مردم آلبانی که ۴ سال است PMOI را از نزدیک تجربه کردهاند کمترین ارزشی ندارد وفقط نفرت آنها را از رژیم آخوندی بیشتر می کند….
رژیم ایران تاکنون ۶۳ بار توسط ارگانهای مختلف ملل متحد بواسطه نقض حقوق بشر محکوم شده است، ۱۲۰ هزار تن بدلایل سیاسی اعدام شدهاند که در بین آنها از دختران ۱۳ ساله تا مادران ۷۰ ساله و زنان باردار به چشم میخورد. در سال ۱۹۸۸ براساس فتوای خمینی ۳۰ هزار زندانی سیاسی در طی چند ماه قتل عام شدند بنحوی که اعتراض جانشین وقت خمینی را بر انگیخت. خمینی او را عزل کرد و تا آخر عمر تحت بازداشت خانگی بود…
با توجه به صدها عملیات تروریستی این رژیم در خارج از ایران که دیپلمات تروریستهای این رژیم در ارتکاب آن نقش جدی داشتهاند، ما خواستار اخراج ماموران و مزدوران و جاسوسان رژیم ایران از آلبانی و ممانعت از ورود آنها به این کشور می باشیم. این منطبق با تصمیم شورای اتحادیه اروپا در آوریل ۱۹۹۷ نیز می باشد. این تصمیم بعد از آن گرفته شد که دادگاه فدرال برلین، رهبر، رییس جمهور، وزیر اطلاعات و وزیر خارجه رژیم را مسئول ترور مخالفان در خارج کشور معرفی کرد.
سازمان مجاهدین خلق ایران»
۲۱ آوریل ۲۰۱۷
گزارشی از کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت ایران در ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ در باره سوابق سفیر رژیم در آلبانی:
گزارشی از
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت
در باره تغییرات و سازمان کار جدید لانه جاسوسی رژیم آخوندی
در آلبانی پس از انتقال مجاهدین
«کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت ایران در باره نامه نمایندگان برجسته کنگره آمریکا به نخست وزیر آلبانی در خصوص فعالیتهای رژیم آخوندی علیه مجاهدین در آلبانی طی گزارش مشروحی از اقدامات رذیلانه این رژیم و مزدورانش در آلبانی علیه مجاهدین و مقاومت ایران اعلام کرد:
رژیم آخوندی پس از شکست کامل در طرحهای تروریستی و توقیف و دستگیری و آدمربایی در لیبرتی، از پایان تابستان ۹۵ به تغییر سفیر خود در آلبانی مبادرت کرد.
سفیر جدید رژیم بنام ”غلامحسین محمدنیا”مستقیماً از وزارت اطلاعات آخوندها برای انجام مأموریتهای رذیلانه به سفارت در آلبانی گماشته شد.
محمدنیا که بعنوان سفیر به آلبانی آمده است، بعنوان مأمور وزارت اطلاعات در جلسات برجام شرکت میکرد و در تیم هسته ای ظریف بعنوان عضو تیم مذاکره کننده هسته ای معرفی شد اما در واقع فقط به کار اطلاعاتی و جاسوسی اشتغال داشته است.
محمد نیا در سال ۹۴ از آخوند روحانی رئیس جمهور رژیم بخاطر خدمات جاسوسی یک نشان به همراه ۵۰ سکه طلا دریافت کرد. وی در تیم مذاکره کننده بنام داوود محمدنیا بوده، ولی در روز گرفتن دستمزد از روحانی، غلامحسین محمدنیا معرفی شده و در روزنامه رسمی نیز با همین اسم ثبت شده است.
-غلامحسین محمد نیا در سال ۲۰۰۰ نیز جزء لیست اعضای نمایندگی رژیم در نیویورک معرفی شده بود و یکی از طرف حسابهای لابیهای آمریکایی رژیم در سالهای بعد از آن بوده است.
خبرنامه به اصطلاح دانشجویان ایران یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۵
عضو تیم هستهای ایران سفیر شد
غلامحسین محمدنیا از اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای به عنوان سفیر جدید ایران در آلبانی انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری رژیم در روز ۲۷ مهر ۹۵، محمد نیا مأمور وزارت اطلاعات تحت عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران استوارنامه خود را به رئیس جمهور آلبانی تقدیم کرد.
به گزارش ایرنا محمد نیا «ضمن ابلاغ سلام گرم حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری ایران به همتای آلبانیایی خود، گسترش روابط فرهنگی، سیاسی و اقتصادی با کشور دوست و برادر آلبانی را تمایل و علاقه تمامی مقامات جمهوری اسلامی توصیف کردو افزود: برای گسترش و تعمیق روابط دو کشور بدون ابهام در تمامی زمینهها تلاش میکنم و مطمئنم که با حمایتهای جنابعالی و دوستانتان روابطی قوی و مستحکم خواهیم داشت».
متعاقباً سفیر آلبانی در ترکیه نیز به تهران رفت و به عنوان سفیر اَکرِدیته accredite در ۹ آبان استوارنامه خود را به ظریف داد.
تشبثات رژیم آخوندی برای مخدوش کردن چهره مجاهدین در اسفند ۹۵ بالا گرفت.
به گزارش خبرگزاری رسمی رژیم، مسئول خبرگزاری رسمی آلبانی به تهران دعوت شد تا به گفته اطلاعات آخوندی با خانوادههای قربانیان ترور شده از سوی مجاهدین دیدار نموده و اشک بیفشاند!
به نوشته خبرگزاری رژیم:
در این ملاقات، قربانیان ترور با اشاره به جنایتهای تروریستی منافقین در ایران، عراق و همچنین همکاری نزدیک آنها با گروه تروریستی داعش، حضور اعضای گروهک تروریستی منافقین در کشور آلبانی را خطری جدی برای امنیت شهروندان این کشور دانسته و بیان داشتند: بی شک یکی از راههای پیشگیری از فعالیت این گروههای تروریستی نمایش آثار بر جامانده از اقدامات آنها در کشورهای مختلف است، اقداماتی که تنها در ایران بیش از دهها هزار قربانی ترور برجای گذاشته است.»
از این پیشتر کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت ایران در اطلاعیه ۱۰ آذر ۹۳ ایجاد ایستگاه اطلاعاتی در سفارت رژیم در آلبانی را علیه مجاهدان اشرفی و ساکنان لیبرتی فاش کرده بود.در این اطلاعیه اسامی دیپلمات تروریستهای اطلاعاتی و مزدوران آنها تحت عنوان اعضا سابق مجاهدین برملا شده است.
برخی از آنان عبارتند بودند از: فریدون زندی دبیر اول سفارت در ارتباط با کیان مهر با نام مستعار سجاد رئیس قبلی ایستگاه وزارت اطلاعات در عراق و دژخیم دیگری بنام «حاج علی نویدی» و مزدورانی از قبیل احسان بیدی.
ایجاد ایستگاه اطلاعاتی در سفارت رژیم در آلبانی علیه مجاهدان اشرفی و ساکنان لیبرتی
سرکردگان و مهرههای رژیم آخوندها بارها با تهدید کشورهای مختلف برای جلوگیری از پذیرش مجاهدان اشرفی و ساکنان لیبرتی اعلام کردهاندکه هدف آنها نه انتقال مجاهدین بلکه نابودی یا تسلیم است و «مجاهدین باید از روی کرة زمین پاکسازی شوند».
در چارچوب همین سیاست، گشتاپوی ملایان، بعداز پذیرش شماری از مجاهدین توسط آلبانی، ابتدا به تهدید دولت آلبانی پرداخت تا از پذیرش مجاهدین منصرف شود:
– سید باقر حسینی، نماینده مجلس رژیم، خطاب به دولت آلبانی گفت مجاهدین «نه تنها برای منافع ملی آنها خطرناک است بلکه میتواند برای کل منطقه مخاطره ایجاد کند» (۲۹ اردیبهشت ۹۱).
– محمدرضا ثانی، رئیس کمسیون امنیت مجلس رژیم، گفت: پذیرش مجاهدین…. نهتنها وجههیی برای آلبانی ندارد بلکه در دراز مدت برای این کشور تبعات امنیتی به همراه خواهد داشت (۳ تیر۹۱).
– شبکه خبر رژیم در ۲۷ اردیبهشت ۹۲ گفت: «کشورهای بالکان در آینده شاهد بمبگذاریها و خرابکاریهای سودمند برای آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهند بود».
متعاقباً اطلاعات آخوندها در صدد بر آمد تا یک «ایستگاه اطلاعاتی» علیه مجاهدین در سفارت رژیم در آلبانی دایر کند و به همین منظور در زمستان ۱۳۹۲ یکی از عواملش به نام «فریدون زندی علی آبادی» را در پوش دیپلومات برای اداره این ایستگاه اطلاعاتی به آلبانی اعزام کرد.
وزارت بدنام برای سرپوش گذاشتن بر فعالیتهای جاسوسی و اطلاعاتی زندی و عادی نشان دادن وضعیت او، ابتدا او را مأمور به خدمت در وزارتخارجه نمود و سپس او را به عنوان دبیر اول سفارت به آلبانی اعزام کرد.
زندی در ارتباط تنگاتنگ با رئیس ایستگاه وزارت اطلاعات در عراق با نام مستعار «سجاد»و «حاج علی نویدی» مامور وزارت اطلاعات در ترکیه است و مأموریتهایش را علیه مجاهدین در آلبانی، در هماهنگی با شعبه عراق انجام می دهد.
مأمور اطلاعات آخوندها (فریدون زندی) از جمله تلاش می کند تا با برخی از پناهندگان ایرانی در پوشهای مختلف ارتباط برقرار کند و با تهدید و تطمیع و پرداخت پول، آنها را به همکاری با وزارت اطلاعات بکشاند.
این مأمور جنایتکار که در مکالمات تلفنی و حضوری خود را «حاجی» معرفی می کند، در صدد جمع آوری اطلاعات علیه مجاهدین و خانوادههای آنهاست. وی برای برقراری ارتباط و دیدار با افراد در تیرانا از شیوههای گوناگون از جمله از تاکسی استفاده می کند.
یک عامل افشا شده دیگر وزارت اطلاعات در آلبانی، مزدوری به نام «احسان بیدی» مشوق و تسهیل کننده برقرار کردن ارتباطات زندی است.
شورای اتحادیه اروپا در آوریل۱۹۹۷به دنبال حکم دادگاه میکونوس که ولی فقیه، رئیس جمهور و وزیران خارجه و اطلاعات وقت رژیم ملایان را مسئول ترور مخالفان درخارج کشور شناخت، طی مصوبه یی خواستار اخراج عوامل اطلاعات رژیم ایران از کشورهای عضو شد، مصوبه یی که ضرورت جلوگیری از فعالیت مأموران وزارت اطلاعات علیه پناهندگان ایرانی و اخراج آنها از آلبانی را مضاعف می کند.
شورای ملی مقاومت
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم
۱۰ آذر۹۳ (۱دسامبر ۲۰۱۴)
همچنین کمیسیون امنیت و ضد تروریسم، در بهمن ۱۳۹۶ انتصاب یکی از دژخیمان اطلاعات آخوندی به نام مصطفی رودکی به عنوان دبیر اول سفارت رژیم در آلبانی برای توطئه علیه مجاهدین را همراه با اسامی شماری دیگر از مزدوران که دست در خون مجاهدین دارند، برملا کرد.
انتصاب یکی از دژخیمان اطلاعات آخوندی به نام مصطفی رودکی
به عنوان دبیر اول سفارت رژیم در آلبانی برای توطئه علیه مجاهدین
به دنبال تلاشهای رژیم آخوندی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران در آلبانی و اعزام مأموران اطلاعات و نیروی قدس و بریده مزدوران به این کشور، وزارت اطلاعات مصطفی رودکی، یکی از مهرههای سابقهدار خود را روانه آلبانی کرده و به عنوان دبیر اول در سفارت رژیم در این کشور منصوب کرده است.
مصطفی رودکی که در اوایل دهه ۹۰ مسئول ایستگاه اطلاعات در سفارت رژیم در اتریش بود در شهریور ۱۳۹۳ به ایران بازگشت و در مقر مرکزی وزارت اطلاعات به کار مشغول شد. وی در اتریش تحت پوش کارشناس سیاسی در طبقه سوم سفارت مستقر بود. در اواخر مأموریتش در وین به سمت مسئول ایستگاههای اطلاعاتی در همه کشورهای اروپایی ارتقا پیدا کرد. مصطفی رودکی از همان زمانی که در اتریش بود، روی پرونده مجاهدین کار می کرد و با برخی از بریده مزدوران در ارتباط بود و در همین رابطه به فرانسه نیز رفت و آمد میکرد.
رودکی با پرداخت پول، بریده مزدوران را بهکار میگیرد تا توطئههای اطلاعات آخوندی علیه مجاهدین را به اجرا در بیاورد. سایر مزدوران پیشانی سیاه از قبیل مسعود خدابنده، عیسی آزاده و قربانعلی حسین نژاد برای پشتیبانی از فعالیتهای مصطفی رودکی در ارتباط با وی قرار گرفتهاند.
وزارت اطلاعات در هماهنگی با وزارت خارجه رژیم برای تسهیل کار رودکی، دو شعبه وزارت اطلاعات به اسامی کانونهابیلیان و مؤسسه دیده بان را تحت عناوین فرهنگی و مطبوعاتی در آلبانی فعال کرده است.
شایان یادآوری است که در سال ۹۵ در جریان انتقال مجاهدین به آلبانی، غلامحسین محمدنیا، یکی دیگر از مهرههای سابقهدار اطلاعات آخوندها، به سفارت رژیم در آلبانی گماشته شد. آخوند احمد حسینی الست، رایزن فرهنگی سفارت رژیم در آلبانی نیز دستاندرکار توطئههای رژیم در آلبانی و دیگر کشورهای بالکان است. وی نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وابسته به دفتر خامنه ای است.
شورای ملی مقاومت
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم
۱۶ بهمن ۹۶ (۵ فوریه ۲۰۱۸)
بخشی از سخنرانی پاتریک کندی درکنفرانس جوامع ایرانیان -آذر۹۷
«توطئههای خنثی شده یادآور کارزار آدمکشی و تروریسم رژیم علیه مخالفان ایرانی و تبعیدیان در اروپا در دهههای ۱۹۸۹ و ۱۹۹۰ است. درآن زمان اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن با قاطعیت پاسخ دادند و به اخراج پرسنل اطلاعاتی رژیم از کشورهای عضو اتحادیه اروپا دست زدند و روابط دیپلماتیک را قطع کردند و گفتگو با ایران را متوقف کردند.
واضح است که ما شکست این توطئههای تروریستی علیه گردهمایی شورای ملی مقاومت در پاریس را دیدهایم. بار دیگر اینجا در تیرانا شاهد بوده ایم. با این وجود، ابعاد سفارت ایران در آلبانی دو برابر شده است. دولت آلبانی، باید اقدام به اخراج تک تک دیپلماتهای ایران در این کشور بکند، بهخاطر آنچه که در آن دست داشتند یعنی آوردن تروریسم به این کشور.
آنها تروریسم را به آلبانی آوردند و نباید اجازه ادامه این کار را در اینجا یا هر جایی در اروپا به آنها داد، وقتی در نظر داشته باشید که آنها برای بمبگذاری علیه مقامات منتخب از سراسر اروپا اقدام کردند، نه فقط در پاریس بلکه در سراسر اروپا چنین اتفاقاتی افتاده است. و در ایالات متحده هم اتفاق افتاده است.
به همین دلیل، میخواهم سخنان خانم رجوی را تکرار کنم که سپاه پاسداران باید در لیست تروریستی قرار گیرد.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر